Publicerad den

Investera i nya fastighetsprojekt – därför ska du testa!

Tycker du att det verkar spännande och intressant med nya fastighetsprojekt? Då är du inte ensam. Tycker du dessutom att investeringar och möjligheten att tjäna pengar är lika kul kan du kombinera nytta med nöje och investera i nya fastighetsprojekt. Att köpa en fastighet är förvisso enkelt, men kräver oftast mycket höga belopp som är svåra att få till. Därför är det kanske inte så konstigt att allt fler väljer att investera i nybyggnationer istället.

Att investera i nybyggnationer är ett relativt nytt koncept, åtminstone om man ska titta på hur investeringsmetoden ser ut idag. Tittar vi på hur den tidigare såg ut var det svårt att lyckas även här. Investeringsmetoden krävde inte bara höga investeringsbelopp, utan du behövde också ha tillgång till ett bra nätverk med kontakter inom branschen. Idag spelar det ingen roll vem du är eller vilka kontakter du har. Tack vare https://tessin.com/sv/ kan alla ha möjlighet att investera i nya fastighetsprojekt på ett enkelt och smidigt sätt.

3 fördelar med att investera i nya fastighetsprojekt

1. Det är enkelt

Med https://tessin.com/sv/ blir det väldigt roligt och enkelt för dig att hitta projekt att investera i. Du behöver inte ha något specifikt kontaktnät och behöver inte ha det största investeringsbeloppet heller.

2. Du slipper kostnader och underhåll

Hade du köpt en fastighet hade du behövt lägga ner tid och pengar på underhåll såväl som förvaltningskostnader. Det är något du slipper när du väljer att investera i fastighetsprojekt istället. Väljer du dessutom en riktigt bra plattform får du nästan alltid en god avkastning.

3. Du kan ha en passiv roll

Idag är det många som vill ha investeringar som ”sköter sig själva”. Vill du ha en bra och passiv inkomst är den här typen av investering ett bra val för dig. Det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka och vänta på avkastningen.

Finns det några nackdelar?

Precis som med det mesta här i världen så finns det också nackdelar med att investera i nybyggnationer. En av de främsta nackdelarna är att du oftast får tillgång till så kallade högriskprojekt, åtminstone om du använder dig av investeringsplattformar. De projekt som efterfrågar investeringar redan vid nybygge har oftast inte bevisat sig tillräckliga för att få ett lån från en bank. Det, i sin tur, kan leda till att din investering inte ger den avkastning som du kanske förväntat dig.

Ytterligare en nackdel är passiviteten. Om du gillar att vara aktiv och delaktig i dina investeringar är det bättre att du köper en egen fastighet istället för att investera i någon annans. Investerar du i nybyggnationer kommer du inte att få tillgång till din investering på samma sätt, mer än information om hur bygget går och var de ligger i processen.