Publicerad den

Jämför offerter från elektriker

När det är dags att anlita en elektriker finns det flera saker som är viktiga att tänka på för att du ska bli nöjd och arbetet korrekt utfört. Om du inte redan har en elektriker som du använder dig av kan det kännas svårt att veta hur man ska välja och vad det är som man ska ha koll på.

Ett mycket bra sätt att ta ett första steg är att jämföra offerter från olika hantverkare och företag. Idag är många företag mycket måna om att ha så detaljerade och specifika offert som möjligt och det gör hela processen mycket enklare. Genom att jämföra offerter kommer du inte bara att få information om eventuella avbokningsvillkor och försäkringar, utan du får också en tydlig bild av hur mycket arbetet kommer kosta dig – med och utan ROT-avdrag.

Jämför offerter – men glöm inte omdömen

Att jämföra offerter är bra, men det är viktigt att du inte bara utgår från dessa utan att du också kontrollerar behörighet från Elsäkerhetsverket, recensioner och omdömen från tidigare kunder. Att skapa en bra och proffsigt utförd offert är inte svårt, men genom att titta på omdömen får du en mer tydlig och korrekt bild av den service och arbete som elektrikern utför.